www.vasilk-rada.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА ВАСИЛЬКІВСЬКА РДА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Васильківська района рада >> Рішення
XXVII сесія VII скликання Васильківської районної ради
Версія для друку Написати листа
1. Про зняття з контролю рішення Васильківської районної ради від 19.02.2016 року №73-3/VІІ «Про затвердження Програми економічної підтримки районної газети «Васильківський вісник» на 2016 – 2018 роки

РІШЕННЯ.docДодаток.rtf
2. Про зняття з контролю рішення Васильківської районної ради від 18.12.2014 року №470-22/VІ «Про затвердження районної соціальної Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища у Васильківському районі на 2014 – 2018 роки»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
3. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 02.07.2015 року №556-25/VІ «Про затвердження районної Програми «Здоров'я населення Васильківщини на період 2015 – 2019 роки» зі змінами
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
4. Про хід виконання районної комплесної Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Васильківському районі на 2018 – 2022 роки
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
5. Про хід виконання Програми «Молодь Васильківщини на 2012 – 2021 роки»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
6. Про хід виконання районної Програми «Питна вода Васильківщини на 2005 – 2020 роки»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
7. Про хід виконання районної Програми створення і ведення містобудівного кадастру у Васильківському районі на 2018-2022 роки
РІШЕННЯ.docдодаток.doc
8. Про хід виконання районної Програми «Про оздоровлення та відпочинок дітей Васильківського району в 2014 – 2021 роках»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
9. Про внесення змін до рішення районної ради від 26.11.2015 року №10-1/VІІ «Про обрання кількісного складу та затвердження голів постійних комісій районної ради VІІ скликання» зі змінами
Внесення змін до постійних комісій.doc
10. Про видачу дубліката свідоцтва про права власності
Дублікат свідоцтва Забігайло.doc
11. Про видачу дубліката свідоцтва про права власності
Дублікат свідоцтва Чередник.doc
12. Про видачу дубліката свідоцтва про права власності
Дублікат свідоцтва.doc
13. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Васильківського району» Данилюк Лілії Григорівні
рішення ПОЧЕС. ГРОМАД. ДАНИЛЮК.doc
14. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Васильківського району» Корсунь Катерині Андріївні
рішення ПОЧЕС. ГРОМАД..doc
15. Про визнання повноважень депутата Васильківської районної ради VІI скликання
Рішення про визнання.doc
16. Про затвердження розпоряджень голови районної ради, прийнятих у міжсесійний період
Розпорядження.doc
17. Про звернення депутатів Васильківської районної ради VІІ скликання до Народного депутата України Яроша Д.А., голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Резніченка В.М., АТ «ДАК» «Автомобільні дороги України», ДП «Дніпропетровський облавтодор» ВАТ «ДАК» «Автомобільні дороги України».
Звернення.doc
18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих за межами населених пунктів
Тех. документація.doc
19. Звіт про виконання бюджету району та районного бюджету за I квартал 2019 року
рішення.docЗвіт  І кв- л  2019 видатки.xlsзвіт за 1 квартал 2019 рік ( доходи ) xls..xlsІнформ  1 кв 2019.doc
20. Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2018 року № 610-24/VІІ «Про районний бюджет на 2019 рік»
рішення.docУточнення 10 06 19.docдодаток  міжбюд 5  11 06.xlsдодаток 1   до розпорядження 29.05.2019.xlsдодаток 2 фінансування 11 06.xlsДодаток 3 видатки 11 06.xlsДодаток 4 кредитування.xlsдодаток 6  б. р..xlsдодаток 7 програми 11 06.xls
21. Про затвердження переліку комунальних установ, закладів та підприємств соціальної інфраструктури
711 затв переліку комунальн установ.doc
22. Про затвердження переліку об’єктів, що належать до спільної власності територіальних громад Васильківського району
712 Затверд. перел. обєктів.docx
23. Про трудові відносини з керівниками районних підприємств, установ та закладів, що належать до спільної власності територіальних громад району (КП «Васильківське інкубаторне госпрозрахункове підприємство»)
713 Трудові відносини Токар.doc
24. Про трудові відносини з керівниками районних підприємств, установ та закладів, що належать до спільної власності територіальних громад району (КЗ «Васильківський районний будинок культури»)
714 трудові відносини Козельська.doc
25. Про передачу матеріальних цінностей
715 передача матер цінностей.doc
26. Про припинення дії договорів оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Васильківське районне комунальне підприємство «Джерело»)
716 припинення оренди джерело.docx
27. Про припинення дії договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Васильківське районне комунальне підприємство «Джерело»- орендар Виконавчий комітет Васильквіська селищна рада)
717 припинення оренди ОТГ Джерело.docx
28. Про надання дозволу на оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (орендар Дубовик К.С. - балансоутримувач відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації)
718 Дозвіл на оренду Культура Дубовик.doc
29. Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації)
719 продовж терміну дії догов оренди - відділ культури.doc
30. Про надання дозволу на оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – КНП «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області, орендар – ВРКП «Джерело»)
720 оренда причепа лікарня.doc
31. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Комунальне некомерційне підприємство «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області - Васильківська районна державна лікарня ветеринарної медицини в Дніпропетровській області)
721 короткостр догов Швайка ветмедиц.doc
32. Про затвердження короткострокових договорів оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Комунальне некомерційне підприємство «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області - Вернігора Денис Геннадійович – лікар-інтерн з дитячої хірургії КЗ «Васильківська центральна районна лікарня ДОР»)
722 короткостр догов Швайка Вернігораdoc.doc
33. Про затвердження короткострокових договорів оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації)
723 затв. коротк. дог. відділ культури.docx
34. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач –комунальне підприємство побутового обслуговування населення «Побут», орендар ФОП Бадун В.І.)
724 Затв. короткостр. догов. Побут.doc
35. Про затвердження короткострокового договору оренди (балансоутримувач- Васильківська районна рада, орендар – Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року одномандатного виборчого округу № 39)
725 Короткостр. догов. виборчаdoc.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор