www.vasilk-rada.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА ВАСИЛЬКІВСЬКА РДА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Васильківська района рада >> Проекти рішень
XXVII сесія VII скликання Васильківської районної ради
Версія для друку Написати листа
1. Про хід виконання районної комплесної Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Васильківському районі на 2018 – 2022 роки

РІШЕННЯ.docДодаток.doc
2. Про хід виконання Програми «Молодь Васильківщини на 2012 – 2021 роки»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
3. Про хід виконання районної Програми «Питна вода Васильківщини на 2005 – 2020 роки»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих за межами населених пунктів
Тех. документація.doc
5. Про надання дозволу на оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (орендар Дубовик К.С. - балансоутримувач відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації)
Дозвіл на оренду Культура Дубовик.doc
6. Про затвердження переліку комунальних установ, закладів та підприємств соціальної інфраструктури
затв переліку комунальн установ.doc
7. Про затвердження короткострокових договорів оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації)
затв. коротк. дог. відділ культури.docx
8. Про передачу матеріальних цінностей
передача матер цінностей.doc
9. Про припинення дії договорів оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Васильківське районне комунальне підприємство «Джерело»)
припинення оренди джерело.docx
10. Про припинення дії договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Васильківське районне комунальне підприємство «Джерело»- орендар Виконавчий комітет Васильквіська селищна рада)
припинення оренди ОТГ Джерело.docx
11. Про трудові відносини з керівниками районних підприємств, установ та закладів, що належать до спільної власності територіальних громад району (КЗ «Васильківський районний будинок культури»)
трудові відносини Козельська.doc
12. Про видачу дубліката свідоцтва про права власності
Дублікат свідоцтва Забігайло.doc
13. Про видачу дубліката свідоцтва про права власності
Дублікат свідоцтва Чередник.doc
14. Про зняття з контролю рішення Васильківської районної ради від 19.02.2016 року №73-3/VІІ «Про затвердження Програми економічної підтримки районної газети «Васильківський вісник» на 2016 – 2018 роки
РІШЕННЯ.docДодаток.rtf
15. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 02.07.2015 року №556-25/VІ «Про затвердження районної Програми «Здоров'я населення Васильківщини на період 2015 – 2019 роки» зі змінами
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
16. Про затвердження переліку об’єктів, що належать до спільної власності територіальних громад Васильківського району
Затверд. перел. обєктів.docx
17. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Комунальне некомерційне підприємство «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області- Васильківська районна державна лікарня ветеринарної медицини в Дніпропетровській області)
короткострокові договори Швайка ветмедицина.doc
18. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Комунальне некомерційне підприємство «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області- Вернігора Денис Геннадійович – лікар-інтерн з дитячої хірургії КЗ «Васильківська центральна районна лікарня ДОР»)
короткострокові договори Швайка Філіпчук.doc
19. Про надання дозволу на оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – КНП «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області, орендар – ВРКП «Джерело»)
оренда причепа лікарня.doc
20. Про трудові відносини з керівниками районних підприємств, установ та закладів, що належать до спільної власності територіальних громад району (КП «Васильківське інкубаторне госпрозрахункове підприємство»)
Трудові відносини Токар.doc
22. Про видачу дубліката свідоцтва про права власності
Дублікат свідоцтва.doc
23. Про зняття з контролю рішення Васильківської районної ради від 18.12.2014 року №470-22/VІ «Про затвердження районної соціальної Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища у Васильківському районі на 2014 – 2018 роки»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
24. Про хід виконання районної Програми створення і ведення містобудівного кадастру у Васильківському районі на 2018-2022 роки
РІШЕННЯ.docдодаток.doc
25. Про хід виконання районної Програми «Про оздоровлення та відпочинок дітей Васильківського району в 2014 – 2021 роках»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
26. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач –комунальне підприємство побутового обслуговування населення «Побут», орендар ФОП Бадун В.І.)
Затв. короткостр. догов. Побут.doc
27. Про звіт щодо виконання районного бюджету за І квартал 2019 року
Проект рішення звіт за І кв 2019 рік.docЗвіт  І кв- л  2019 видатки.xlsЗвіт за 1 квартал 2019 рік ( доходи ) xls..xls
28. Про затвердження розпоряджень голови районної ради,
прийнятих у міжсесійний період
Розпорядження.doc
29. Про продовження терміну дії договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації)
продовж терміну дії договорів оренди - відділ культури.doc
30. Про затвердження короткострокового договору оренди (балансоутримувач- Васильківська районна рада, орендар – Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року одномандатного виборчого округу № 39)
Короткостроковий догов. виборчаdoc.doc
31. Різне
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор