www.vasilk-rada.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА ВАСИЛЬКІВСЬКА РДА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Васильківська района рада >> Рішення
ХХІХ позачергова сесія VII скликання Васильківської районної ради
Версія для друку Написати листа
1. Про хід виконання районної Програми «Здоров'я населення Васильківщини на період 2015 – 2019 роки»

РІШЕННЯ.docДодаток..rtf
2. Про хід виконання районної цільової соціальної Програми «Освіта Васильківщини на 2016-2020 роки»
РІШЕННЯ.docДодаток.doc
3. Про затвердження розпоряджень голови районної ради, прийнятих у міжсесійний період
Розпорядження.doc
4. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області» на 2020 рік
736фін план медицина.doc
5. Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2016р. № 274 - 10/VІІ «Про затвердження Статуту Комунального територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Васильківському районі в новій редакції
737внесення змін статут терцентр.doc
6. Про надання дозволу на проведення капітального ремонту Комунального територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Васильківському районі
738Дозвіл на ремнот ТКЦ.doc
7. Про затвердження експертного звіту кошторисної частини проектної документації
739затв експертн.звіту кошт. документвції.doc
8. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Васильківська районна рада, орендар – Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області)
740затв.коротк.дог.ГУПФу.doc
9. Про надання дозволу на оренду нерухомого майна (балансоутримувач – Васильківська районна рада, орендар – Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровськії області)
741оренда Пенс.фонд.doc
10. Про затвердження додаткової угоди до договору оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації – орендар фізична особа - підприємець Голубенко Сергій Іванович)
742Додаткова угода Голубенко.doc
11. Про затвердження додаткової угоди до договору оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації - орендар фізична особа підприємець Соломичева Віра Григорівна)
743Додаткова угода Соломічев.doc
12. Про затвердження додаткової угоди до договору оренди нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації – орендар фізична особа підприємець Шевцова Оксана Леонідівна)
744Дод.Угода Шевцова.doc
13. Про внесення змін до рішення районної ради від 22.11.2017 р. № 429 – 17/VІІ «Про погодження надання службового житла лікарям загальної практики сімейної медицини комунального закладу «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги»
745Зміни до рішення про надання житла.doc
14. Про припинення дії договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ агропромислового розвитку Васильківської районної державної адміністрації, орендар – фізична особа- підприємець Щербина В.М.)
746прип.дог.оренди АПК.doc
15. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – відділ культури, туризму, національностей та релігій Васильківської районної державної адміністрації - орендар фізична особа - підприємець Смирний Сергій Олександрович)
747затв.корот.дог.відділ культури.doc
16. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач - Комунальне некомерційне підприємство «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області» - орендар- Виконавчий комітет Васильківської селищної ради)
748Короткострок. договори ЦПМСД.doc
17. Про затвердження короткострокового договору оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – Комунальне некомерційне підприємство «Васильківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Васильківської районної ради Дніпропетровської області» - орендар Гаращук Орина Юріївна –лікар-інтерн зі спеціальності анестезіологія та інтенсивна терапія)
749короткострокові договори Швайка Гаращук.doc
18. Про надання дозволу на оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад Васильківського району (балансоутримувач – комунальне підприємство побутового обслуговування населення «Побут» - орендар Бадун В.І.)
750Дозвіл на оренду Побут Бадун.doc
19. Про внесення змін до Статуту Новогригорівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад» Васильківського району Дніпропетровської області
751внесення змін Новогригрівка doc.doc
20. Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2018 року № 610-24/VІІ «Про районний бюджет на 2019 рік»
Рішення.docдодаток 1   до сесії вересень( проєкт).xlsдодаток 2 фінанс  03 09.xlsДодаток 3 видатки 03 09.xlsДодаток 4 кредитування.xlsдодаток 5  міжбюд 03 09.xlsдодаток 6  б. р. 03 09.xlsдодаток 7 програми  03 09.xls
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор