www.vasilk-rada.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА ВАСИЛЬКІВСЬКА РДА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Васильківська района рада >> НОВИНИ
Привітання голови Васильківської районної ради з нагоди 95-ю річницею Васильківського району
Версія для друку Написати листа
Шановні земляки!

Щиро і сердечно вітаю Вас з ювілеєм –
95-ю річницею заснування нашого району!

Без перебільшення сьогодні особливий день – День народження рідного краю. Це свято всіх хто народився, хто приїхав колись і залишився тут назавжди.
Історія нашого краю ще не певний проміжок часу подій, а славні сторінки історії, які найбільш запам’ятались, які ми відтворюємо, зберігаємо і примножуємо. Саме в такі моменти ми відчуваємо в наших серцях любов, гордість та сповнюємось відчуттям єдиної родини.
Сьогоднішнє свято – це гарна нагода віддати шану, висловити слова вдячності нашим землякам, хто творив історію рідного краю. Велика Вам вдячність за гідну працю, за професіоналізм та за те, що Ви мудрі наставники. На Ваших прикладах ми надихаємось на нові добрі справи в ім’я щасливого майбутнього наших дітей.
Наш район це не тільки велика територія, це колоритні мальовничі села з своєю унікальною історією та працьовиті люди, які працюють не за нагороди та похвалу.
Саме завдяки праці цих людей, старанню, майстерності та сумінню - живе та процвітає Васильківський район. Також хочу висловити слова вдячності всім хто працює сьогодні на благо району.
Бажаю жителям району процвітання, стабільності, злагоди, нових звершень, миру, пам’ятати історію, продовжувати традиції, любити свій край!
З повагою, голова Васильківської районної ради Т.Г.Мозгова
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор